top of page

4x creatief in de keuken met pannenkoeken


Wat is er lekkerder dan een een pannenkoek op een koude winterdag? Juist ja, niks. ;-) Maar zo'n pannenkoek hoeft niet altijd saai te zijn. In deze blog vind je allerlei leuke ideeën om je pannenkoeken creatiever te decoreren!1. Gekke gezichten met fruit

Versier de pannenkoeken met vers fruit en Nutella en maak er leuke gezichtjes van. Je kan trouwens leuke exemplaren vinden op Instagram met hashtag #nutellart.
2. Slakken

Ook heel leuk, zeker als traktatie bijvoorbeeld, zijn slakken maken. Met de pannenkoekje als lijfje. Of rupsen kan je ook maken natuurlijk. Gebruik marshmallows als hoofdjes en bijvoorbeeld Mikado stokjes als oren. De oogjes zijn suikertjes maar kan je ook met druppeltjes witte chocolade doen bijvoorbeeld.3. Leeuw

Ah, hoe leuk is deze leeuw eigenlijk? Neem 2 mandarijntjes en maak er de manen mee. Als ogen werd een druifje door midden gesneden. Als mond werd een schijfje van een appel gebruikt en als neus een framboos. Voor de mond en snorharen kan je Nutella of een ander smeerpasta naar keuze gebruiken.
4. Regenboog pannenkoeken

Wil je net dat ietsje meer? Dan kan je je gewone deeg dat je maakte voor je pannenkoeken in aparte potjes doen en kleuren met voedingskleurstof. Zo kan je mooie regenboogpannenkoeken maken.Laat je creativiteit de vrije loop gaan en laat het vooral smaken! Ben jij creatief geweest met je pannenkoeken? Laat het ons zien via marketing@gijbels.be of laat een foto achter in de comments hier beneden!

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page