top of page

Jawel, muziek verbindt ons!
We kregen deze leuke mail en tip van Voordenker Griet Keersmaekers.

Een zeer leuk en inspirerend idee de blog! Soms is het hier toch eenzaam zonder de collega’s…Een idee, om ook muziek mee in je blog op te nemen, waar iedereen zijn/haar nummer kan doorgeven als tip, waarop er spontaan een lach of een traan op je gezicht komt!

We gaan er dan ook met veel plezier op in want:


  • Muziek creëert emotie en verbinding.

Allereerst bij en met jezelf. Ga maar na wat je favoriete muziek is. Wat is daarvan de reden? Wellicht refereert de tekst aan een belangrijke gebeurtenis uit je leven of een dieper verlangen dat je hebt. We kennen het allemaal dat een bepaald nummer je terug katapulteert naar een moment of een periode in je leven.


  • Muziek verbindt groepen mensen (ook vanop afstand)

Muziek is verbinding tussen mensen onderling. Dat is goed te zien als je naar een concert of een festival gaat. Grote groepen mensen, die volstrekte vreemdelingen zijn voor elkaar, genieten samen van de ervaring die wordt gecreëerd. Verschillen in achtergrond, geloof, ras, geaardheid, etc. worden dan volledig vergeten.


Muziek voor Verbonden Voordenkers

We hebben speciaal voor jou (jullie) een playlist aangemaakt op Spotify. Muziek die je ten allen tijden kan opzetten om je vanop afstand verbonden te voelen met je collega's.


OPROEP!

Verbonden Voordenkers, is een playlist van alle Voordenkers. Welke liedjes brengen jou terug naar fijne en minder fijne momenten? Alles kan, alles mag! Geef ze ons door en we voegen ze toe. Je kan de playlist op Spotify ook volgen, op deze manier krijg je telkens een update van nieuwe muziek.


Je favoriete muziek doorgegeven kan via de comments onderaan 👇 en via marketing@gijbels.be. We kijken uit naar jullie songs.


Klik hier, luister en geniet

141 weergaven2 opmerkingen
bottom of page